Kroketter

Kroketter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt :     

Ingredienser:
3 dl.mælk
75 g.smør
125 g.hvedemel
50 g.revet ost (gruyere)
2 æggeblommer
 salt
 peber
 
 Fyld:
 små rejer
 
 hvedemel
 æg
 rasp
 
Opskrift:
kog mælk og smør op, kom melet i på een gang og rør indtil det bliver en fast dej. Tag gryden af varmen og tilsæt 2 æggeblommer og ost, evt salt og peber. Rør godt. Lad dejen køle helt af.

Lav små pølser (ca. 5 cm/1.5 cm dia), med rejefyldet i midten.
Vend pølserne i mel, derefter i sammenpisket æg, og tilsidst i rasp.

Sæt i fryseren på en bakke. Når de er frosne, kan de pakkes i poser.

Frituresteges uden optøning indtil gyldne og sprøde.

Serveres med en grøn salat som forret





karakterer:
Opskriften er vist 10433 gange,
og udskrevet 110 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu