Kroketter
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt : |
|
|
kog mælk og smør op, kom melet i på een gang og rør indtil det bliver en fast dej. Tag gryden af varmen og tilsæt 2 æggeblommer og ost, evt salt og peber. Rør godt. Lad dejen køle helt af.
Lav små pølser (ca. 5 cm/1.5 cm dia), med rejefyldet i midten. Vend pølserne i mel, derefter i sammenpisket æg, og tilsidst i rasp. Sæt i fryseren på en bakke. Når de er frosne, kan de pakkes i poser. Frituresteges uden optøning indtil gyldne og sprøde. Serveres med en grøn salat som forret |
|
Opskriften er vist 10434 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne