Kylling på kartoffelbund 02
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem i ½ cm tykke skiver. Lægges i et smurt ovnfast fad og krydr med rosmarin, oregano, presset hvidløg, salt og peber mellem lagene.
Drys kylling lårene med grill krydderi og dryp med lidt olivenolie. Læg lårene ovenpå kartoflerne. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader ca 60 min. Sørg for kyllingen er gennemstegt. Kødsaften skal være klar. Tips: Kyllingen kan fryses uden kartoflerne. |
|
Opskriften er vist 12160 gange,
og udskrevet 230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-01-16 21:29:38 Serveres m gulerodssalat |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne