Lakseforårsruller (laks i rispapir)

Lakseforårsruller (laks i rispapir), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Forårsruller

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :     

Ingredienser:
8 stk.runde rispapir à ca. diameter på 22 cm
1 spsk.hvedemel
 vand
 olie
400 g.fersk laks
4 cl.tør sherry
 salt
 peber
250 g.blandede sommerurter, f.eks. squash, gulerødder, fennikel, spinat, bønner
1 bdt.brøndkarse
1 tsk.finthakket ingefær
 lidt citronsaft -og skal
1 tsk.wasabi
2 spsk.soja
 
Opskrift:
Skær laksefileten i små tern a ca. 5mm x 5mm. Krydr med salt og peber og rør sherryen i. Lad blandingen trække min. 30 minutter. Rør ingefær, citronsaft og skal, wasabi og soja sammen. Snit urterne i så tynde strimler du kan. Vend dem i soya-ingefær-blandingen. Krydr med salt og peber. lad blandingen trække min. 30 minutter, men gerne et par timer. Vend brøndkarsen i umiddelbart før anvendelsen. Rør mel sammen med vand til en grødagtig konsistens.

Fordel laks og grøntsager på blødt eller blødgjort rispapir. Rul sammen. Smør lidt melklister på sammenføjningen. Steg gyldne i neutral olie.





karakterer:
Opskriften er vist 19805 gange,
og udskrevet 245 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu