Lakseforårsruller (laks i rispapir)
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Skær laksefileten i små tern a ca. 5mm x 5mm. Krydr med salt og peber og rør sherryen i. Lad blandingen trække min. 30 minutter. Rør ingefær, citronsaft og skal, wasabi og soja sammen. Snit urterne i så tynde strimler du kan. Vend dem i soya-ingefær-blandingen. Krydr med salt og peber. lad blandingen trække min. 30 minutter, men gerne et par timer. Vend brøndkarsen i umiddelbart før anvendelsen. Rør mel sammen med vand til en grødagtig konsistens.
Fordel laks og grøntsager på blødt eller blødgjort rispapir. Rul sammen. Smør lidt melklister på sammenføjningen. Steg gyldne i neutral olie. |
|
Opskriften er vist 19805 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne