Bruschetta med hytteost og avocado
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Manja Madsen Indsendt : Red : |
|
|
Flæk avocadoen, fjern sten og skind. Hak avocadokødet groft. Halvér tomaten og fjern de våde kerner. Skær tomatkødet i tern. Hak rødløget i fine tern. Bland hytteosten med hakket avocado, rødløg tomattern, salt og peber.
Skær brødet i 8 skiver og rist på brødrister. Anret avocadoblandingen på brødskiverne og servér små citronbåde til. Tips: Tip: I Lidl kan du købe friske stenovnsbagte flutes til 8 kr. Smager superlækkert til denne ret. Klem lidt citronsaft over bruschettaerne, det giver det sidste pift! Jeg smagte hytteost for første gang i går da vi lavede denne forret, og det bliver helt sikkert ikke sidste gang - derfor ville jeg dele denne lækre opskrift med jer andre så I også kan få glæde af den! |
|
Opskriften er vist 14085 gange,
og udskrevet 307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Majbritt - 2012-10-25 09:16:46 Det smagte bare helt vildt lækkert. Manja Madsen - 2011-02-28 13:16:31 Indsender af opskrift: Denne opskrift er meget hurtig og nem at lave, tager højst 20 min. Billeder kommer senere - Den bedste bruschetta jeg har smagt! Super forret eller som snack til en fest. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne