Mørbradgryde med broccoli

Mørbradgryde med broccoli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 mørbrader på 1000-1100 g.
250 g.skalotteløg
10 nye gulerødder
75 g.smør
500 g.broccoli
 Salt
 Peber
1-2 tsk.basilikum
1-2 dl.bouillon
2 dl.hvidvin
2-3 dl.fløde
 
 Tilbehør:
 Kartofler
 
Opskrift:
Befri mørbraderne for sener og hinder og skær dem i bøffer. Skold og pil løgene, skrab gulerødderne og del dem et pargange. Smelt fedtstoffet gyldent og brun mørbradbøfferne heri. Tag kødet op og svits løg og gulerødder. Læg kødet tilbage, krydr med salt, peber og basilikum. Hæld bouillon eller vand og hvidvin ved. Læg låg på og lad retten simre 5 minutter. Pluk broccolien i buketter og bland dem i retten. Lad retten småsimre yderligere 10 minutter. Tilsæt fløde og jævn retten let.

Giv kartofler til.

Tips:

i stedet for basilikum kan retten krydres med salvie eller timian.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Mørbradgryde

karakterer:
Opskriften er vist 4958 gange,
og udskrevet 76 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu