Mørbradgryde med broccoli
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Befri mørbraderne for sener og hinder og skær dem i bøffer.
Skold og pil løgene, skrab gulerødderne og del dem et pargange.
Smelt fedtstoffet gyldent og brun mørbradbøfferne heri.
Tag kødet op og svits løg og gulerødder.
Læg kødet tilbage, krydr med salt, peber og basilikum.
Hæld bouillon eller vand og hvidvin ved.
Læg låg på og lad retten simre 5 minutter.
Pluk broccolien i buketter og bland dem i retten.
Lad retten småsimre yderligere 10 minutter.
Tilsæt fløde og jævn retten let.
Giv kartofler til. Tips: i stedet for basilikum kan retten krydres med salvie eller timian. |
|
Opskriften er vist 4958 gange,
og udskrevet 76 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne