Hornfisk i fad

Hornfisk i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kg.Hornfiskefilet
200 g.røget bacon
1 løg
30 g.smør
3 spsk.hvedemel
5-6 dl.mælk
 Salt
 Peber
 Citronsaft
 Rasp
 Smørklatter
 
Opskrift:
Skær hornfiskefileterne i portionsstykker og læg dem i et smurt ovnfast fad.

Skær baconen i små terninger. Pil og hak løget. Smelt smørret i en gryde og lad bacon og løg snurre heri, løgene må ikke brune. Drys medet over under omrøring og spæd med mælken. Lad sovsen koge igennem, den må ikke være for tyk. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Hæld sovsen over fisken og drys med rasp. Kom smørklatter over.

Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter.

Giv små nye kartofler til.





karakterer:
Opskriften er vist 5467 gange,
og udskrevet 100 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu