Hornfisk i fad
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : |
|
|
Skær hornfiskefileterne i portionsstykker og læg dem i et smurt ovnfast fad.
Skær baconen i små terninger. Pil og hak løget. Smelt smørret i en gryde og lad bacon og løg snurre heri, løgene må ikke brune. Drys medet over under omrøring og spæd med mælken. Lad sovsen koge igennem, den må ikke være for tyk. Smag til med salt, peber og citronsaft. Hæld sovsen over fisken og drys med rasp. Kom smørklatter over. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter. Giv små nye kartofler til. |
|
Opskriften er vist 5416 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne