Oreo Islagkage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse kiks Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Mia Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
BUND:
Pisk hviderne helt stive. Vend bagepulveret i sammen med de finthakkede Oreo. Massen fordeles i en bradepande ca. 25 cm. i diameter og bages i en forvarmet ovn 200 grader C. alm ovn. i 15 min. Afkøl bunden helt inden isen kommes over, evt. i fryseren, kan bages dagen før. Is: Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker til en tyktflydende æggesnaps. Pisk fløden til flødeskum. Bland de to masser og vend de hakkede Oreo i heri. Ismassen hældes over den afkølede bund og islagkagen stilles i fryseren, mindst 3-4 timer gerne natten over. Tips: Det er super lækkert med noget hakket chokolade i både bund og is, evt. chokolade med mint. Appelsin saft er også rigtig godt, og giver en frisk og sommerlig smag. |
|
Opskriften er vist 43710 gange,
og udskrevet 598 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (23 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2019-12-22 10:33:35 Den er rigtig god Moleman - 2015-03-29 20:06:23 Fantastisk dessert! Nem at lave, og forrygende lække. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne