Grillstegt, marineret laksefilet
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : |
|
|
Lad fiskehandleren filetere laksen.
Sørg for at få trukket nervebenene ud, det er de små lodrette ven som ikke kan skærs fri, men med en lille tang eller pincet er det ganske nemt at trække disse ben ud af fiskekødet.
Når det er gjort har man noget af det mest reelle fiskekød, man kan få.
Skyl og tør filetterne og skær dem i portionsstykker.
Kom dem i en plasticpose eller skål.
Rør en marinade sammen af olie, citronsaft, salt, peber og et lille fintsnittet løg. Kom marinaden over fisken. Sørg for at marinaden dækker fisken, ved at ryste posen et par gange eller vende stykkerne et par gange i marinaden. Mariner fiskestykkerne 5-6 timer i køleskabet. Grill stykkerne på en varm grill, pensl med marinade og vend ofte fiskestykkerne. De skal grille ca. 15 minutter. Det kan være praktisk at bruge en fiskerist til fisken. Server laksen med grønsager og en dressing af creme fraiche, der er tilsat fintklippet purløg, persille og dild, samt lune flutes eller nye kartofler. |
|
Opskriften er vist 2300 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne