Italiensk madbrød 02
Hovedingrediens : Mel - Durummel Fryseegnet : ? Indsendt af : Linda Gømann Indsendt : Red : |
|
|
Dejen røres sammen og stilles i køleskabet natten over - helst 12 timer
Dejen hældes ud på en smurt bageplade og bages 25 min ved 225 grader. Herefter skrues ned til 185 grader og brødet bages færdigt i 25 min mere. Bages på mellemste rille. Tips: 50 g soltørrede tomater i olie eller 50 g hakkede, sorte oliven kan med fordel kommes i brødet. |
|
Opskriften er vist 8230 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne