Kaffehorn med nødder
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Fryseegnet : ? Indsendt af : Linda Gømann Indsendt : |
|
|
Opløs gæren i den håndvarme mælk
Tilsæt kvark, smør og krydderier. Bland nødder og mel og ælt det i, lidt efter lidt. Slå dejen godt sammen. Stil den til hævning med et tyndt viskestykke over 1 time ved stuetemperatur. Slå dejen sammen og del den i 2. Rul begge klumper ud til cirkler, ca. 30 cm i diameter. Skær hver cirkel i 8 "lagkage-stykker", som rulles sammen fra den brede ende i horn. Læg hornene på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve 15 min. Pensl dem forsigtigt med det sammenpiskede æg. Bag hornene ved 200 grader på den midterste rille i ca. 15 min. Tips: Man kan med fordel komme marcipan, nougat eller tyk marmelade i hvert horn. Hornene smager dog også skønt bare som de er. |
|
Opskriften er vist 4340 gange,
og udskrevet 59 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne