Bradepandekage med æbler 03
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : Ja Indsendt af : Linda Gømann Indsendt : Red : |
|
|
Rør el. pisk det bløde smør med sukkeret og tilsæt æggene et ad gangen. Bland mel, Vanilje og bagepulver og rør det i. Fyld dejen i en velsmurt, 4-kantet form (ca. 2 liter) eller i en springform (24-26 cm i diam.).
Halvér æblerne, skræl og udkern dem og skær dem i både. Vend dem straks i sukker m. kanel og læg dem oven på dejen. Tryk dem let ned i dejen og drys mandlerne ovenpå. Kagen bages 40-45 min. ved 175 grader C. Imens gives vand og abrikosmarmelade et opkog og gnides gennem en sigte. Kagen pensles med den varme abrikosmasse og bages yderligere 5-10 min. Afkøles i formen på en bagerist. |
|
Opskriften er vist 6251 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne