Brasiliansk gryde

Brasiliansk gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : anne bengtson

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.skinkekød i tærn
250 g.champignon
2 spsk.karry
5 dl.ketchup
5 dl.fløde
1 løg
 olie
 
Opskrift:
brun karryen af i olie,
kom derefter kødet champignon og løg i og lad det stege til det er næsten helt gennemstegt. kom så ketchup i så det næsten dækker bundlaget
og herefter fløden lad det stå og småsimre i ca. et kvarter

kan spises med ris og evt flutes.

velbekomme.





karakterer:
Opskriften er vist 10260 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2024-12-15 17:59:55
Udskift ketchup med tomatpasta.. karry skal være stærk/spicy….tilføj gerne en spsk. god paprika. Når retten er færdig…..servér med æbletern og revet ost…