Brasiliansk gryde
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Fryseegnet : ja Indsendt af : anne bengtson Indsendt : |
|
|
brun karryen af i olie,
kom derefter kødet champignon og løg i og lad det stege til det er næsten helt gennemstegt. kom så ketchup i så det næsten dækker bundlaget og herefter fløden lad det stå og småsimre i ca. et kvarter kan spises med ris og evt flutes. velbekomme. |
|
Opskriften er vist 10260 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Lisbeth - 2024-12-15 17:59:55 Udskift ketchup med tomatpasta.. karry skal være stærk/spicy….tilføj gerne en spsk. god paprika. Når retten er færdig…..servér med æbletern og revet ost… |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne