Banankage 15
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt af : Bananos Indsendt : Red : |
|
|
Pisk sukkeret sammen med det flydende margarine.
Mos bananerne i en anden skål. Brug en gaffel til at mose bananerne. Når bananerne er mosede, hældes de i dejen. De fire æg piskes i dejen. Mel, bagepulver, vaniljesukker og salt røres sammen i en skål for sig. Herefter røres de langsomt i dejen. Til sidst tilsættes havregryn og eventuelt hakkede valnødder eller chokolade alt efter smag. Et ovnfast fad smøres med lidt flydende margarine. Dejen fordeles i fadet og sættes ind i den kolde ovn. Kagen skal nu bage på 200 grader C i ca. 50 minutter. |
|
Opskriften er vist 18964 gange,
og udskrevet 410 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-04-24 18:56:49 Hvornår skal mælken hældes i det står der intet om eller skal der slet ikke mælk i??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne