Banankage 15

Banankage 15, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bananos

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 dl.flydende margarine (bezel)
400 g.sukker
4 æg
5 bananer
50 g.havregryn
2 dl.mælk
0.5 tsk.salt
2 tsk.bagepulver
2 tsk.vaniljesukker
350 g.hvedemel
 
 (1dl hakkede valnødder/chokolade)
 
Opskrift:
Pisk sukkeret sammen med det flydende margarine.
Mos bananerne i en anden skål. Brug en gaffel til at mose bananerne. Når bananerne er mosede, hældes de i dejen.
De fire æg piskes i dejen.
Mel, bagepulver, vaniljesukker og salt røres sammen i en skål for sig. Herefter røres de langsomt i dejen.
Til sidst tilsættes havregryn og eventuelt hakkede valnødder eller chokolade alt efter smag.

Et ovnfast fad smøres med lidt flydende margarine.
Dejen fordeles i fadet og sættes ind i den kolde ovn.
Kagen skal nu bage på 200 grader C i ca. 50 minutter.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Banankage med chokolade

karakterer:
Opskriften er vist 18964 gange,
og udskrevet 410 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-24 18:56:49
Hvornår skal mælken hældes i det står der intet om eller skal der slet ikke mælk i???