Indbagt laks med spinat, rødløg og karry
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rødløgene pilles, og der skæres et kryds i toppen. Læg lidt smør i krydset og drys med salt og peber. Stil løgene i groft salt i bunden af et ildfast fad og bag løgene i ovnen ved 210 grader C. alm. ovn i ca. 35 minutter.
Spinaten plukkes fri for stilke og skylles grundigt. Blanchér hurtigt i letsaltet vand. På to stykke papir eller film fordeles spinaten i en stribe ca. 30 cm lang og samme brede som laksefileterne. Skiver af laks fordeles ovenpå. Drys med salt og peber og. Butterdejen rulles ud. Læg lakserouladen på den ene halvdel af dejen og fold den anden halvdel over. Luk omkring fisken med en gaffel. Skær overskydende dej væk og pensl fiskepakken med sammenpisket æg. Bages ved 210 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter. Creme fraiche røres med karry, salt og peber. Server den indbagte laks med rødløg, karrycreme og ovnbagte kartofler. |
|
Opskriften er vist 63428 gange,
og udskrevet 3046 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (42 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2005-01-01 01:01:01 Det nederste mørke i pakken er jo spinat anonym - 2005-01-01 01:01:01 halvdelen af siden er sort Per - 2005-01-01 01:01:01 1-2 rødløg pr. person |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne