Koldhævet speltbrød 02
Hovedingrediens : Mel - Speltmel Fryseegnet : ja Indsendt af : Ea Madsen Indsendt : Red : |
|
|
Udrør gæren i det kolde vand, tilsæt yoghurt, rør, tilsæt speltmel og salt, rør, tilsæt hvedemel og rør det hele godt sammen. Dejen skal være klæg. Stil dejen i køleskabet i min. 12 timer, gerne natten over.
Indstil oven på 225 grader og bag brødet i form i 35 - 40 min. |
|
Opskriften er vist 7386 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne