Jack Daniels Whiskey Sauce
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Rasmus Møller Indsendt : Red : |
|
|
Put alle de flydende ingredienser i en lille sauce gryde, og sæt varmen på medium og rør rundt.
Derefter puttes resten af de tørre ingredienser i, rør rundt og sørg for at det brune farin og bouillonterningerne bliver "opløst". Efter sukkeret er blevet smeltet bringes saucen i kog et lille stykke tid, derefter skruer man ned for varmen igen og lader saucen små simre i 15-20 minutter for at alkoholen fordamper. Efter 15-20 minutter tages saucen af og serveres direkte, bemærk dog at saucen godt kan blive lidt hård og få skind på hvis den står for længe grunde sukkeret. Hvis dette sker kan man dog hurtigt lige smide den i mikrobølgeovnen i 15 sekunder, og så er det væk igen. Velbekomme Tips: Kan tilføjes med hvidløg og mindre tabasco efter egen smag. |
|
Opskriften er vist 12949 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne