Osso Buco 03
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Krede Indsendt : Red : |
|
|
Kødet vendes i mel tilsat salt og peber og brunes, evt. af nogle gange. Tages op.
Grønsager hakkes og brunes i margarine. kogende vand, tomatpuré og laurbærblade tilsættes. Kødet lægges tilbage og vinen tilsættes. Småkoges under låg i 2-3 time til kødet er godt mørt. Smages til med citronskal, salt og peber. Serveres med kartoffelmos eller ris. |
|
Opskriften er vist 8652 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne