Christian den Tiendes æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Del de skrællede æbler i mindre, stykker og damp dem møre under låg med lidt vand, citronskal og den flækkede vaniljestang.
Lad mosen svale.
Pisk sukker og æg skummende og pisk kanel i. Bland den afsvalede æblemos i æggemassen. Beklæd en god smurt springform med knuste tvebakker, smørklatter og æblemasse. Fortsæt med at lægge lag på lag - der skal være knuste tvebakker øverst med smørklatter på. Bag ved 175 grader C. i 1/2 time. Lad æblekagen svale. Purér ribsgelé gennem en metalsigte direkte over kagens overflade. Pynt i kanten med flødeskum. |
|
Opskriften er vist 4215 gange,
og udskrevet 89 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne