Banangelato - Banan gelato

Banangelato - Banan gelato, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Gelato

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Banangelato - Banan gelato, billede 4 Banangelato - Banan gelato, billede 1 Banangelato - Banan gelato, billede 2 Banangelato - Banan gelato, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Grundmasse:
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.75 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
200 gram Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
Opskrift:
Æggeblommer piskes med sukker. Sødmælk piskefløde gives et opkog og tilsættes æggemassen i en tynd stråle under grundig piskning; massen kommes tilbage i gryden under svag varme (eller bedst under vandbad) og varmes/piskes til den tykner og skummet forsvinder.

Den afkøles i køleskab før den anvendes.

Bananen pilles, moses og vendes i grundmassen og køres på ismaskine.





karakterer:
Opskriften er vist 14850 gange,
og udskrevet 282 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4696 (1118 kcal)
KJ pr. Pers. 1174 (279 kcal)
Vægt ialt 635 gram
Vægt pr. Pers. 158 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 739 KJ (176 kcal)
Protein 3.1 gram
Fedt 7.8 gram
Kulhydrat 23.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu