Lottes mexicanske kødret
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Kog den istandgjorte kylling i letsaltet vand tilsat porre, bladselleri og hele peberkorn.
Pil kødet fra benene og skær det i smalle strimler.
Læg rosinerne i blød i rødvin en halv times tid.
Svits baconterningerne i en gryde. Tilsæt olien og svits derefter kødet til det har skiftet farve. Kom det hakkede løg og karry i og lad det snurre endnu nogle minutter. Tag gryden fra varmen og bland rødvin og rosiner i sammen med grofthakkede hasselnødder og delte oliven. Krydr med salt og chili. Kom den pillede, strimlede kylling i et ovnfast fad og fordel det hakkede kød herover. Pil æggene og kom dem over. Blend majskornene til en pure, har de ikke en blender må de hakke det meget fint. Fordel pureen over retten i fadet. Sæt fadet i ovnen ved 180 grader C i ca. 3 kvarter, eller til majsen er sprød. Pynt med persille og giv salat og evt. brød til. |
|
Opskriften er vist 4574 gange,
og udskrevet 107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne