Kylling i surkål

Kylling i surkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stor dansk landkylling
1 hvidkålshoved
2 løg
0.5 dl.olie
1 dl.hvidvinseddike
2 dl.hvidvin
1 laurbærblad
1 skive frisk ingefær
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
1 bdt.persille
 evt.groft brød
 
Opskrift:
Skær hvidkålen i tynde strimler og kom den ganske kort i koghedtvand. Lad den dryppe af i en sigte.

Skær de pillede løg i skiver og rist dem svagt gyldne i olien. Kom kålen i og vend også den i det hede fedtstof. Hæld vineddike, vin og krydderier i.

Krydr kyllingen ind- og udvendigt med salt og peber.
Laven fordybning i midten af surkålen og kom kyllingen i med brystsiden nedad. Lad retten snurre under låg i 1 time. Vend kyllingen med brystsiden opad og lad retten få endnu en halv time.

Tag kyllingen op og del den i portionsstykker. Smag kålen til og anret den på et varmt fad. Læg kyllingen på fadet, drys hakket persille over og server evt. groft brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 2715 gange,
og udskrevet 82 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu