Kylling i surkål
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
|
|
Skær hvidkålen i tynde strimler og kom den ganske kort i koghedtvand.
Lad den dryppe af i en sigte.
Skær de pillede løg i skiver og rist dem svagt gyldne i olien. Kom kålen i og vend også den i det hede fedtstof. Hæld vineddike, vin og krydderier i. Krydr kyllingen ind- og udvendigt med salt og peber. Laven fordybning i midten af surkålen og kom kyllingen i med brystsiden nedad. Lad retten snurre under låg i 1 time. Vend kyllingen med brystsiden opad og lad retten få endnu en halv time. Tag kyllingen op og del den i portionsstykker. Smag kålen til og anret den på et varmt fad. Læg kyllingen på fadet, drys hakket persille over og server evt. groft brød til. |
|
Opskriften er vist 2715 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne