Saft Budding
Indsendt af : Helle Sørensen Indsendt : Red : |
|
|
Husblassen lægges i blød i koldt vand. Saft, vand, sukker og æggehvide piskes kraftigt til det bliver stiv. Tilsæt så den opløste husblas, pisk lidt igen til det bliver stift.
Hæld op i glasskål og stil det koldt. Server med vanillesauce. |
|
Opskriften er vist 8911 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne