Chokolade dyp

Chokolade dyp, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 tynde træspyd (alternativt gafler)
300 g.god lys chokolade
800 g.frisk udkåret frugt/bær
 
Opskrift:
Udskær den udvalgte frugt i lige store, sirlige stykker. Lad endelig små bær være hele :)

Hak chokoladen og smelt den over vandbad til den er god lun.

Varm 4 ens små skåle en anelse i ovnen. De skal være lune ikke brandvarme. På den måde stivner chokoladen ikke så hurtigt, mens børnene nyder desserten.

Anret 4stk. store flotte flotte tallerkener med den udkårne frugt og bær, gem dog en lille plads til skålen. Fordel den smeltede chokolade i de lunede skåle og placer de fyldte skåle på de fugt-anrettede tallerkener.

Læg træspydene smukt oven på chokolade skålen og servér straks.





karakterer:
Opskriften er vist 5947 gange,
og udskrevet 91 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu