Chokolade dyp
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Udskær den udvalgte frugt i lige store, sirlige stykker. Lad endelig små bær være hele :)
Hak chokoladen og smelt den over vandbad til den er god lun. Varm 4 ens små skåle en anelse i ovnen. De skal være lune ikke brandvarme. På den måde stivner chokoladen ikke så hurtigt, mens børnene nyder desserten. Anret 4stk. store flotte flotte tallerkener med den udkårne frugt og bær, gem dog en lille plads til skålen. Fordel den smeltede chokolade i de lunede skåle og placer de fyldte skåle på de fugt-anrettede tallerkener. Læg træspydene smukt oven på chokolade skålen og servér straks. |
|
Opskriften er vist 5946 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne