Yggenyk - småkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Mix margarine og sukker grundigt med en elektrisk håndblender. Derefter tilsættes æg. Bland mel, hjortetak salt og salt sammen og sigt mel blandingen gradvis i margarine blandingen og ælt. Til sidst puttes lidt af den hakkede chokolade i dejen. Pas på ikke at overælte så alt chokoladen smelter!
Derefter skal du rulle det til små kugler, som klemmes falde når de bliver lagt på bage papir. Ovnen skal du sætte på lav varme(50gr.)og Yeggenyk småkagerne skal tilberedes i 15min. eller mere. Når de er bagt kan du vælge om du vil selte chokoladen og smøre på eller bare drysse det på sammen med nødderne :) |
|
Opskriften er vist 15487 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Stine - 2019-11-24 16:12:17 Skal de have 180 eller 200 grader?? Jeg prøver med 200! anonym - 2015-12-25 14:32:42 Vil nok sige at 18 stk. er lidt få af så stor en portion, men det kommer selvfølgelig også an på hvor store man laver dem. Jeg fik omtrent 30-40 stk. ud af det. anonym - 2012-05-15 12:12:43 Der står 180 grader i "da yggenykkerne stjal rundetårn" af Jørn Birkeholm. Men der står intet om antal i bogen Kasper - 2012-02-08 13:34:03 What? Kun 50grader? Nogen der kan bekræfte at dét virker? lic - 2011-11-12 20:27:55 50 grader????? Mig - 2011-09-11 17:03:55 Jeg elsker de her småkager de er de bedste småkager jeg har smagt edith - 2011-02-22 17:52:47 det kan da ikke passe, at man kun skal lave 18 stk af den store portion ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne