Kartoffelporresuppe 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Rens porrerne og skær dem i ringe.
Lad det hele koge i vandet med bouillonterningerne under låg i 20 min., til kartoflerne er godt møre. Mos suppen i gryden med en stavblender eller kartoffelmoser. Hæld fløden i og varm op. Smag til med salt og peber. Tips: Server suppen med de ristede bacontern |
|
Opskriften er vist 19422 gange,
og udskrevet 420 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne