Fyldte skinkeschnitzler med broccolipuré
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Bank schnitzlerne så tynde som muligt (fx mellem 2 stykker film). Smør et tyndt lag flødeost på hver og dem sammen.
(Gem resten af osten til pureen.) Vend schnitzlerne i rasp blandet med salt og peber. Lad dem hvile i 10 min. inden de steges gyldne, i smør på panden, i ca. 5 min. på hver side. Del broccolien i mindre buketter og skær stokken i små stykker. Kog dem møre i letsaltet vand. Dryp godt af og purer dem. Vend resten af osten og cremefraichen i og smag til med hakket persille, salt og peber. Serveres evt. med tomatsalat. |
|
Opskriften er vist 6499 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne