Paprika mørbrad i fad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Gapirri Indsendt : Red : |
|
|
Mørbraden skæres i skiver, 1½ til 2 cm tykke, og krydres med salt, peber og paprika.
Brunes godt på panden, og sættes derefter i ovnen på forvarmet fad ved 180 grader, mens resten tilberedes. 1 stort løg deles i kvarte, champignon deles i halve og hvidløg svitches i panden og fløde og tomatpasta hældes over, simrer et øjeblik og evt krydres med lidt ekstra paprika. Smages til med salt og en ½ bouillonterning. Flødesovs hældes over mørbraden i fadet, og simrer færdig i ovnen i ca ½ time. Tips: Det er bedre at bruge ildfast skål, for ikke at have for stor overflade i forhold til et fad. Serveres med valgfrit tilbehør, pasta-ris-kartofler-grønsager ellers salat. |
|
Opskriften er vist 29280 gange,
og udskrevet 375 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne