Laks i nori-tang med tomatsalsa
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Pure:
Skræl selleri og gulerødder – kog dem møre i saltet vand og blend de kogte grøntsager sammen med hakket persille. Smag til med salt, peber og revet muskatnød. Tomatsalsa: Skær tomaterne i kvarte, tag kernerne ud med en ske og skær kødet i tern. Pil løgene og hak dem fint. Vend tomater, løg, vineddike og olie sammen. Smag til med frisk koriander, salt og peber. Laksen krydres med salt og peber og pensles med olivenolie. Læg Nori-tang på bagepapir og kom grøntsagspuréen på, læg laksen på og rul det stramt sammen. Lægges på køl i min. 1 time. Serveres med tomatsalsa. |
|
Opskriften er vist 10902 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne