Thai Tigerrejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : asdf1957 Indsendt : |
|
|
hak hvidløg fint og rist i olien sammen med karrypastaen tilsæt de optøede rejer saft fra en citron hakket persille salt peber og chili
smag til kom rejerne i små skåle fordel saften over tilsæt til sidst en ske fløde uden at røre i det nyder med extra citron og et godt brød til at suge den skønne sauce. |
|
Opskriften er vist 14649 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer ann vinding - 2011-12-29 13:10:02 DET LYER GODT VIL HILS anonym - 2011-12-09 10:04:06 hej jo, de skal.Det er så hyggeligt at men sidder og piller, dypper i sausen, både brød og rejer...fedter men superlækkert.... ellers lav dem udenskal :) Suzanne - 2011-11-22 13:31:18 Lyder godt, bortset fra at rejerne er med skal. Skal de da ikke pilles? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne