Fløderand med jordbær
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
|
|
Læg husblasen i koldt vand.
Bring fløden i kog med den flækkede vanilje. Pisk ægge blommer godt sammen med sukker. Hæld den koghede fløde i æggemassen, mens der piskes. Knug husblasen fri for vand og kom den i den varme æggeblanding. Skær en tredjedel af jordbærrene i skiver, hak en tredjedel og lad resten være hele. Bland de hakkede jordbær i cremen, når den er halvkold. Pisk fløden stiv og vend den i cremen, når den har konsistens som tyk opbagning. Kom den i en godt skyllet randform. Lad randen stivne. Vend randen ud på serveringsfadet, pynt med de skivede jordbær og kom de hele i midten af randen. |
|
Opskriften er vist 6363 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne