Créme brulée 07
Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : kokkemaster Indsendt : Red : |
|
|
hæld mælk og piskefløde i en gryde og lad den stå 5 min. held sukker og æggeblommerne i gryden og pisk hurtigt med en piskeris indtil sukkeret er opløst. put vaniljestangen i og lad stå en halvtime i svag varme.
hæld cremen i fem små ildfaste skåle og put skålene i et varmt vandbad. stik en gaffel i og se om den er klar. put dem i køleskabet i cirka en time. hæld sukker ud over skålene og gril dem i toppen af ovnen og server. Tips: husk at kigge i ovnen indtil karamellen er færdig. |
|
Opskriften er vist 10805 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne