Helstegt mørbrad på italiensk
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : |
|
|
Pestosovs:
Lad smørret blive gyldent i en gryde og svits de hakkede løg og svampe. Tilsæt fløde og pesto sammen med fintreven squash. Lad det koge igennem for god varme og bland friskklippet basilikum i. Krydr med salt og peber. Befri mørbraderne for sener og hinder og krydr dem med salt og peber. Brun dem på alle sider i smør og olie i en gryde. Dæmp varmen og steg dem endnu 10 minutter mens de jævnligt vendes. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand efter anvisningen på pakningen. Lad pastaen dryppe af i en sigte, inden den serveres i et halvtdybt fad. Pestosovsen kan blandes i eller serveres for sig. Skær de stegte mørbrader i tynde skiver og server dem på et varmt fad med basilikumkviste ved. |
|
Opskriften er vist 6329 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne