Forårskylling på pasta

Forårskylling på pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 forårskyllinger
 Salt
 Peber
1 bdt.Persille
3 spsk.Smør
2 spsk.Olivenolie
1 lille bdt. Nye Danske porrer skåret i mindre stykker
1 bdt.nye gulerødder
4-5 bladselleristilke snittet i mindre stykker
3 dl.lys hønsebouillon
2 dl.piskefløde
450 g.frisk grøn båndspaghetti
 Brøndkarse
 
Opskrift:
Drys de istandgjorte kyllinger indvendigt med salt og peber og fyld dem med persille. Gnid dem udvendigt med krydderier. Brun dem på alle sider i smør og olie i en stegegryde. Tag dem op og svits herefter grønsagerne, hvis gulerødder er store må de deles. Kom kyllingerne tilbage i gryden og tilsæt 2 dl. af bouillonen. Lad retten snurre under låg i 45 minutter. Vend kyllingerne jævnligt. Tag kyllinger og grønsager op af gryden og hæld resten af væden samt fløden i. Lad den koge ind for god varme.

Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand. Lad pastaen dryppe godt af, inden den anrettes på et varmt fad. Fordel grønsagerne over og anret kyllingerne herpå. Hæld lidt af sovsen over og server resten til. Pynt med brøndkarse.





karakterer:
Opskriften er vist 3612 gange,
og udskrevet 93 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu