Forårskylling på pasta
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt : |
|
|
Drys de istandgjorte kyllinger indvendigt med salt og peber og fyld dem med persille.
Gnid dem udvendigt med krydderier.
Brun dem på alle sider i smør og olie i en stegegryde.
Tag dem op og svits herefter grønsagerne, hvis gulerødder er store må de deles.
Kom kyllingerne tilbage i gryden og tilsæt 2 dl. af bouillonen.
Lad retten snurre under låg i 45 minutter.
Vend kyllingerne jævnligt.
Tag kyllinger og grønsager op af gryden og hæld resten af væden samt fløden i.
Lad den koge ind for god varme.
Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand. Lad pastaen dryppe godt af, inden den anrettes på et varmt fad. Fordel grønsagerne over og anret kyllingerne herpå. Hæld lidt af sovsen over og server resten til. Pynt med brøndkarse. |
|
Opskriften er vist 3667 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne