Kyllinger på kartofler
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt : Red : |
|
|
Parter kyllingerne i 4 kvarter.
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.
Fordel kartoffelskiverne i en smurt bradepande eller ovnfast fad.
Hæld bouillon ved, krydr med roosmarin og hvidløg. Klip persille ved og krydr med salt og peber. Pas på med saltet, bouillonen salter også. Krydr kyllingerne med salt, peber og rosmarin og læg dem med undersiden opad oven på kartoflerne. Kom lidt olie eller smør over. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader c i ca. 30 minutter. Vend kyllingestykkerne, kom lidt olie eller smør over og sæt atter fadet i ovnen 30-45 minutter, til kødet er gennemstegt og kartoflerne er møre. Server retten direkte fra fadet med en skål salat til. |
|
Opskriften er vist 3405 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne