Kyllinger på kartofler

Kyllinger på kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kyllinger eller poularder a 1200-1400 g.
 Smør eller olie
2 kg.Kartofler
5-6 dl.bouillon
 Rosmarin
1-2 fedhvidløg
 Persille
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Parter kyllingerne i 4 kvarter. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Fordel kartoffelskiverne i en smurt bradepande eller ovnfast fad.

Hæld bouillon ved, krydr med roosmarin og hvidløg. Klip persille ved og krydr med salt og peber. Pas på med saltet, bouillonen salter også.

Krydr kyllingerne med salt, peber og rosmarin og læg dem med undersiden opad oven på kartoflerne. Kom lidt olie eller smør over. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader c i ca. 30 minutter.

Vend kyllingestykkerne, kom lidt olie eller smør over og sæt atter fadet i ovnen 30-45 minutter, til kødet er gennemstegt og kartoflerne er møre.

Server retten direkte fra fadet med en skål salat til.





karakterer:
Opskriften er vist 3426 gange,
og udskrevet 82 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu