Pandekager med kødfyld 02
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Hvdemel og mælk piskes til en jævning. Salt og æg piskes i. Bag tynde pandekager på en pande. Tilsæt lidt fedtstof før hver ny pandekage. Hold pandekagerne varme, f.eks. mellem to tallerkner eller i ovnen ved 100 grader.
Kød og løg svitses i olien. Oregano, tomatpuré og vand tilsættes. Fyldet småkoger i 10 minutter. Mælk og maizenamel røres sammen og tilsættes. Fyldes varmes igennem til det er jævnet og smages til. En skefuld fyld lægges på langs af hver pandekage. Rul pandekagerne sammen om fyldet og servér dem varme. |
|
Opskriften er vist 11854 gange,
og udskrevet 283 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne