Rasmusfisk og Rasmus' kartoffelsalat
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt af : Kroll1 Indsendt : Red : |
|
|
Rasmusfisk.
Det hele koges sammen til fisken er mør, hvorefter fisken tages op og pakkes i folie. Væden hældes fra og koges op med piskefløde. Rasmus´ kartoffelsalat. Kartoflerne skæres i skiver og det hele blandes. Tips: Serveres med et godt groft brød. |
|
Opskriften er vist 4114 gange,
og udskrevet 78 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne