Sursteg som Mormor lavede den
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Tyskland Fryseegnet : Ja Indsendt af : Kroll1 Indsendt : Red : |
|
|
Stegen dækkes med eddike og trækker i 10-14 timer.
Stegen skylles af i vand, krydres med salt og peber, og brunes i margarine, dækkes med vand og koges i 1½-2 timer. Stegen tages op, og vandet opbages til en god tyk sovs. Piskefløden og cremefraiche tilsættes sovsen, og varmes op uden at koge, da det vil få cremefraichen til at skille. Smag til med salt og peber. Tips: Serveres med kogte kartofler og ribsgele. |
|
Opskriften er vist 11906 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-02-21 15:26:56 hvad er en stor klump? bare 500 gr? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne