Den bedste Hummus
Fryseegnet : Ja Indsendt af : Kroll1 Indsendt : Red : |
|
|
Kikærterne lægges i blød i mindst 12 timer.
Hæld vandet fra og skyl dem grundigt. Kom dem i en gryde og dæk dem med frisk vand (brug ALDRIG det de har ligget i blød i) Kog i ca. 3 timer. Tilsæt mere vand hvis det koger fra, ærterne skal hele tiden være dækket. Hæld olie, citronsaft, knuste hvidløg, persille og halvdelen af kikærterne med væde i en blender og purer det til det er jævnt. Er den for tør, tilsættes lidt mere olie eller vand. Tilsæt efterhånden alle kikærter og væde og purer til det har en god blød konsistens. Smag til med salt peber og evt. lidt mere paprika og citronsaft. Tips: Det kan pakkes i passende portioner og fryses. |
|
Opskriften er vist 12594 gange,
og udskrevet 255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Anna - 2012-12-18 14:31:25 En fin nok hummus, men ikke den bedste jeg har smagt. Jeg måtte krydre den en del mere end opskriften siger. Men når det er gjort, er det en god hummus! :) Eva - 2012-07-05 23:23:34 Meget lækkert krydret med fin smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne