Farseret aubergine
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Bettinse Indsendt : Red : |
|
|
Halver auberginerne på langs. Udhul skallerne. Skær auberginekødet i terninger og drys skallerne indvendigt med salt. Lad dem trække, mens du laver fyldet.
Svits kød, løg og hvidløg i olie. Tilsæt aubergineterningerne, udskårne tomater, tomatpuré, oregano og chili. Lad saucen simre til den er tyk og smag til med salt og peber. Skyl og tør aubergineskallerne godt og stil dem i et fad. Fyld sovsen i skallerne og drys med parmesan. Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min. Fordel basilikum og reven mozzarella over og bag videre ca. 15 min. til osten er smeltet og let gylden. Server med brød og salat. Tips: De farserede auberginer kan også laves i en grøn udgave – brug en bakke champignon i stedet for hakket kød. |
|
Opskriften er vist 9567 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer LX2BA - 2016-04-03 19:24:21 Opskriften er meget god. Vi brugte godt nok kalve-/svinefars; men det er en delikat spise. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne