Farseret aubergine

Farseret aubergine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Bettinse

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 mellemstore auberginer
 groft salt
400 g.hakket okse
1 hakket løg
3 fedhakkede hvidløg
 olie
4 tomater (el. 1 ds. grofthakkede)
2 spsk.tomatpuré
2 tsk.oregano
2 tsk.sød chili
 peber
50 g.reven parmesanost
1 pottefrisk basilikum
100 g.reven mozzarellaost
 
Opskrift:
Halver auberginerne på langs. Udhul skallerne. Skær auberginekødet i terninger og drys skallerne indvendigt med salt. Lad dem trække, mens du laver fyldet.

Svits kød, løg og hvidløg i olie. Tilsæt aubergineterningerne, udskårne tomater, tomatpuré, oregano og chili. Lad saucen simre til den er tyk og smag til med salt og peber.

Skyl og tør aubergineskallerne godt og stil dem i et fad. Fyld sovsen i skallerne og drys med parmesan. Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min. Fordel basilikum og reven mozzarella over og bag videre ca. 15 min. til osten er smeltet og let gylden.

Server med brød og salat.

Tips:

De farserede auberginer kan også laves i en grøn udgave – brug en bakke champignon i stedet for hakket kød.





karakterer:
Opskriften er vist 9567 gange,
og udskrevet 158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-04-03 19:24:21
Opskriften er meget god. Vi brugte godt nok kalve-/svinefars; men det er en delikat spise.