Indbagt laks med spinat 02

Indbagt laks med spinat 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Ellamuzz

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
625 g.Spinat
 Havsalt
 Sort peber
375 g.Butterdej
625 g.Laks
1.25 Æggeblomme
 Dild
1.25 Rød peberfrugt
1.25 Squash
2.5 dl.Græsk yoghurt 10%
2.5 fedHvidløg
1.25 Citron
1.25 Baguette
 
Opskrift:
Pluk spinaten, og skyl den grundigt. Kom spinaten i en gryde, og damp den i det vand, der hænger ved, til den er faldet helt sammen. Krydr med salt og peber, og lad spinaten dryppe af i en sigte.

Lad butterdejspladerne tø op på køkkenbordet, til de har opnået stuetemperatur.

Skær 2-3 cm lange snit på tværs af hver butterdejsplade med en spids kniv. Snittene skal gå hele vejen igennem dejen. Hiv lidt i hver ende af dejen, så den bliver spændt ud som et net med huller, hvor snittene er.

Tænd ovnen på 175º C varmluft/200º C alm. ovn.

Skær laksen ud i stykker af 125 g, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Fordel spinaten oven på laksen. Spænd et butterdejsnet over hvert stykke laks og prop enderne ind under fisken.

Pensl butterdejen med æggeblomme, og bag butterdejsfiskene 20 minutter.

Courgette-tzatziki:
Riv courgetten groft.

Rør yoghurten med knust hvidløg og citronsaft.

Vend courgetterne i yoghurten, og smag til med salt og peber.

Anret den indbagte laks på et fad, og drys evt. med dildkviste og peberfrugt i små tern. Servér med courgette-tzatziki og godt brød.

Tips:

I stedet for laks kan du anvende ørred.





karakterer:
Opskriften er vist 23975 gange,
og udskrevet 376 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu