Godmorgen-boller
Hovedingrediens : Mel - Hvid Hvede Indsendt af : Ellamuzz Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt salt, Becel flydende, hvid hvede samt hvedemel lidt ad gangen og rør dejen sammen. Dejen skal være en smule klistret. Dæk skålen med et fugtigt viskestykke og sæt den til hævning natten over i køleskabet.
Sæt dejen på en bageplade med en ske. Lad bollerne hæve til dobbelt størrelse. Bag dem ved 200 grader C i ca. 15 minutter. Tips: Indhold: Mættet fedt 12 % Umættet fedt 88 % Energi pr. portion: 842 kJ Energi pr. 100 g: 868 kJ Fedt: 20 % Protein: 11 % Kulhydrat: 69 % |
|
Opskriften er vist 9128 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne