Kødbyens skinkeschnitzel
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : |
|
|
Bank skinkeschitzlerne ud I tynde skiver.
Skær bacon i terninger.
Rens og hak champignonerne.
Svits bacon og champignon i lidt smør.
Tilsæt persille og salvie.
Fordel fyldet på halvdelen af hver skinkeschnitzel.
Fold den anden halvdel over og sy eller saml kødet med en kødnål.
Steg de fyldte schnitzler i nødebrunt smør 6-7 minutter på hver side.
Kog panden af med bouillon. Tilsæt creme fraiche og lad sovsen koge lidt jævn. Smag til med salt og peber og evt. portvin. Server skinkeschnitzlerne med kartofler, smørdampede ærter og rødbedesalat og gerne et glas kraftig rødvin til. |
|
Opskriften er vist 4152 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne