Kødbyens skinkeschnitzel

Kødbyens skinkeschnitzel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 store skinkeschnitzler ca. 1 cm tykke
 
 Fyld:
8-10 skiver bacon
250 g.champignon
1 bdt.Persille
 Frisk eller tørret salvie
 
 Stegning:
50 g.smør
 
 Sovs:
1-2 dl.bouillon
1-2 dl.creme fraiche 18%
 Salt
 Peber
 Evt. 0.5 glad portvin
 
Opskrift:
Bank skinkeschitzlerne ud I tynde skiver. Skær bacon i terninger. Rens og hak champignonerne. Svits bacon og champignon i lidt smør. Tilsæt persille og salvie. Fordel fyldet på halvdelen af hver skinkeschnitzel. Fold den anden halvdel over og sy eller saml kødet med en kødnål. Steg de fyldte schnitzler i nødebrunt smør 6-7 minutter på hver side.

Kog panden af med bouillon. Tilsæt creme fraiche og lad sovsen koge lidt jævn. Smag til med salt og peber og evt. portvin. Server skinkeschnitzlerne med kartofler, smørdampede ærter og rødbedesalat og gerne et glas kraftig rødvin til.





karakterer:
Opskriften er vist 4152 gange,
og udskrevet 105 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu