Den lækreste Vintersuppe
Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Rosen Indsendt : Red : |
|
|
Gulerødder, kartofler og porre renses og skæres i mindre stykker. Porrerne kommes i den varme olie på stegepanden og sauteres uden at få farve. Hvidløg tilsættes og sauteres i ca. 1 min. Derefter fjernes stegepanden. 1½ l. bouillon varmes op i en gryde. Grønsagerne samt dild, salt og peber tilsættes. Hvis der ikke er meget væde ved, kan der tilsættes den resterende ½ l. bouillon. Lad den småkoge i ca. 30 min.
Derefter tager den af komfuret og afkøles lidt. Det hele stavblendes til konsistensen er ensartet. Derefter varmes suppen i gryden. Fløden hældes i under omrøring. Smages til med salt og peber. Til sidst hældes suppen op i de dybe tallerkener, og bacon stykkerne samt dild drysses ud på midten. Serveset evt. med brød til. |
|
Opskriften er vist 9767 gange,
og udskrevet 312 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne