Koldhævede grahamsboller
Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : Lonny Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle ingredienser i en skål på nær ca. 50 g mel. Rør dejen kraftig med en røreske, tilsæt hvedemel indtil dejen er enartet og hænger sammen i en stor blød klump. Dejen skal ikke æltes med hænderne. Dæk skålen til med film og sæt den i køleskabet til næste dag.
Næste dag : Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en plade. Form 12-14 boller med 2 spiseskeer, ved at tage dej op tilsvarende til en bolle og skubbe dejen ned med den anden ske. Pensl bollerne med mælk og bag dem i ca. 15-20 minutter til de er gyldne. Stil de nybagte boller til afkøling på en rist Tips: der kan også kommes revne gulerødder i |
|
Opskriften er vist 28207 gange,
og udskrevet 470 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-04-01 10:13:46 De er super lækre, nogen af de mest luftige koldhævet boller jeg har lavet. Nina - 2012-02-09 14:38:34 Super let og meget lækre, sunde boller. Især hvis man tilsætter 100g havregryn :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne