Pastrami 02

Pastrami 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebryst

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Steffen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5-2 kg.Oksebryst/Oksespidsbryst
0.6 dl.Salt/Nitritsalt
2 Spsk.Koriander
0.6 dl.Brun farin
2 spsk.Hvidløgspulver
0.6 dl.Friskkværnet peber
 
Opskrift:
Oksebrystet pudses af for det værste fedt.

Krydderiblandingen rører sammen, og pøføres kødet. Idet der er tale om en tørmarinering kan det være svært at få krydderierne til at hæfte sig ved kødet. Resten hældes med i posen som marineringen skal foregå i. Der kan også marineres i et fad, selv vakuumpakker jeg køde og krydderiblanding.

Kødet stilles i køleskabet, og vendes dagligt. Skal gerne stå op til 7-14 dag. Har selv haft det liggende i op til 3 uger. Her spiller vakuumpakning selvf. en rolle.

Pastramien koldryges 4-5 timer.

Koges 2-3 timer.

Serveres i rigelige mængder på mørkt sandwichbrød med sennep og surt til.

Tips:

Ønsker man at nedfryse pastramien, kan det med fordel gøres efter rygning, så er tilbedredningstiden kort når lysten falder på pastrami. Har noteret salt/nitritsalt. Bruger selv halv af hver. Dette er også med til at forlænge holdbarhed, også under marinering. Samt farven bliver pænere, som ved anden sprængning. Søg evt. efter pastrami på youtube, her kan både fremstilling og servering ses. Katz Deli eller carnegie deli pastrami.





karakterer:
Opskriften er vist 8938 gange,
og udskrevet 129 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu