Thai Dip Sauce

Thai Dip Sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Erling

Indsendt :     

Ingredienser:
4 dl.Sukker
3 dl.Vand
4 lange røde chili
5 fedHvidløg
1 dl.Eddike
1 tsk.Salt
2 tsk.Citronsaft
1 spsk.Maizena
0.5 dl.Vand
 
Opskrift:
Opløs sukker i vand i en gryde under omrøring, lad simre lidt. Rens og pres hvidløg. Flæk chilier og fjern kerner. Hak dem groft. Kog chilier og hvidløg mindst 5 min. i opløsningen.

Blend saucen med stavblender. Smag til med eddike, salt og citron. Jævn med Maizena oprørt i vand til passende konsistens.

Hældes evt. på skoldet glaskrukke. Lad køle lidt. Hæld evt. lidt Atamon i for konservering. Luk til. Server koldt til thaifood, f.ex. miniruller og dybstegte rejer med ris.

Tips:

Man kan bruge andre slags chilier og chili-mængder. Brug enten friske eller eller frosne chilier.





karakterer:
Opskriften er vist 4988 gange,
og udskrevet 105 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu