Thai Dip Sauce
Indsendt af : Erling Indsendt : |
|
|
Opløs sukker i vand i en gryde under omrøring, lad simre lidt. Rens og pres hvidløg. Flæk chilier og fjern kerner. Hak dem groft. Kog chilier og hvidløg mindst 5 min. i opløsningen.
Blend saucen med stavblender. Smag til med eddike, salt og citron. Jævn med Maizena oprørt i vand til passende konsistens. Hældes evt. på skoldet glaskrukke. Lad køle lidt. Hæld evt. lidt Atamon i for konservering. Luk til. Server koldt til thaifood, f.ex. miniruller og dybstegte rejer med ris. Tips: Man kan bruge andre slags chilier og chili-mængder. Brug enten friske eller eller frosne chilier. |
|
Opskriften er vist 5011 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne