Thai-forårsruller med krydderet grønsags fyld

Thai-forårsruller med krydderet grønsags fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Forårsruller

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lars

Indsendt :     

Ingredienser:
2 gulerødder
200 g.fintsnittet hvidkål
 lidt olie til stegning af grøntsager
75 g.bønnespirer
1 bdt.fintsnittet forårsløg
3 spsk.soja (for eksempel Tamari )
1.5 tsk.finthakket rød chili (styrke efter smag og behag)
 salt
0.5 tsk.sukker
0.25 bdt.finthakkede koriander
20-24 stk.dej til forårsruller, mål 18x18 cm (købes blandet andet i thai-supermarkeder)
 olie til stegning af forårsruller
 
Opskrift:
Skræl gulerødderne og skær dem i små strimler. Steg gulerødder og hvidkål på en pande med lidt olie til de bliver let mørt uden at brune. Tilsæt bønnespirer og forårsløg og rist fortsat nogle minutter. Krydr med soja, chili, salt og lidt sukker. Afkøl fyldet og vend det med koriander.

Tag et stykke forårsrulledej og kom 1 spsk grøntfyld på midten. Fold siderne ind, og rul til en forårsrulle. Pensel lukningen med lidt kold vand, og læg rullerne på en tallerken med lukningen nedad.

Opvarm olien og steg forårsrullerne til de er sprøde og gyldne. Lad dem afdryppe på køkkenrulle inden servering. Spis rullerne med en sød /stærk chilisauce.





karakterer:
Opskriften er vist 13900 gange,
og udskrevet 215 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-05-26 19:21:16
Hvis du har en opskrift på forårsrulle dej vil jeg gerne se.

  -   2013-09-18 15:05:11
"dej købes" så er det jo ikke en opskrift, men blot en indkøbsliste ?